Podjetje

  • 0

    Lastnih proizvodnih prostorov

  • 0+

    Končanih projektov

  • 0

    Zaposlenih v podjetju

Usmerjeni v prihodnost.

Zavedamo se, da kakovost in razvoj proizvodov postajata najbolj pomembna elementa trženja v našem poslovnem prostoru.

Doseči želimo zaupanje naročnikov, da dogovorjena kakovost je ali bo dolgoročno dosežena pri dobavljenih izdelkih!

Družinsko podjetje

Smo mlado družinsko podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z izdelavo kovinskih in nekovinskih proizvodov.  Prvenstveno se ukvarjamo z proizvodnjo produktov iz pločevine vseh vrst.

Med ključnimi proizvodi so podometne in nadometne maske za žaluzije, okenske police, fasadne lamele, fasadne kasete, ograjne lamele, zaključne profile za ravne strehe (atika), proizvode za urejanje okolice, kot so visoke grede, robniki za cvetlične grede, okrasna korita ter osnovni profili za stavbno kleparstvo. Gre za visokokakovostne in vizualno zanimive proizvode iz eloksiranih in barvnih pločevin, ki so dan danes, čedalje bolj pomemben element v gradbeništvu oziroma sodobni arhitekturi. Arhitekturni trend, se v tujini kot tudi v  Sloveniji čedalje bolj nagiba k vgradnji omenjenih proizvodov iz pločevin, saj so le ti pri prenovah in novogradnjah, zaradi svojih tehničnih lastnosti in vizualnega izgleda nepogrešljiv del gradbenih elementov!

Izboljšave na našem področju

Velik preboj smo v Kovinarstvu Kocbek d.o.o. naredili pri izboljšavah podometnih in nadometnih mask ter zaključnih profilov za ravne strehe (atika). Te smo namreč z lastnim znanjem in razvojem, dodelali do takšne mere, da našim odjemalcem omogočajo 40% hitrejšo montažo in demontažo. Omenjenim proizvodom, smo dodali komponente, ki smo jih posebej razvili za večja tuja in slovenska podjetja, ki se ukvarjajo z vgradnjo in montažo zunanjih žaluzij ter profilov za ravne strehe. Omenjeni proizvodi in dodani elementi, pa zraven bistveno hitrejše montaže in demontaže, našim odjemalcem omogočajo, da le teh pri montaži in demontaži ne poškodujejo, kar je v primerjavi z proizvodi konkurence, bistvenega pomena!

Lastno znanje zaposleni, inovativnost, elan zaposlenih in strojni park, pa nam hkrati omogočajo tudi, da za dotičnega kupca, na njegovo željo izdelamo še tako zahtevne proizvode!